Fàbrica 5.0: Impuls a la Innovació, de Creacció

Condicions d'ús i política de privacitat

La plataforma Fàbrica 5.0: Impuls a la Innovació, de Creacció, és un servei adreçat a les persones usuàries dels serveis de Creacció per fomentar la inserció laboral i la innovació empresarial de les persones de la comarca d'Osona, que té per finalitat posar a l'abast d'aquesta comunitat materials i procediments que contribueixin a facilitar, actualitzar i millorar les estratègies per la qual cosa proporciona diversos serveis i eines que permetin connectar i afavorir la col·laboració entre els seus membres, com ara informacions generals d'interès, documentació multimèdia de temes d'interès, apunts, propostes d'activitats, material associat, calendaris, fòrums, etc.

Responsabilitat per continguts

Els responsables dels diferents serveis de la plataforma la Fàbrica 5.0: Impuls a la Innovació, siguin personal professional o participants a títol particular, són plenament responsables tant pel que fa a les activitats com pel que fa als continguts publicats als seus espais web i a les respectives comunicacions.

Continguts inadequats

Si es produeix qualsevol mena de vulneració de la legalitat vigent o d'aquestes Condicions d'ús, t'agrairem que ens ho facis saber per tal que procedim a comprovar els fets i a modificar o retirar, si escau, els continguts inadequats.

Enllaços externs

Fàbrica 5.0: Impuls a la Innovació no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través d'enllaços a sistemes externs a la plataforma.

Aportacions de les persones usuàries

Les persones usuàries de la plataforma de la Fàbrica 5.0: Impuls a la Innovació són les úniques responsables de les informacions, dades i expressions que hi fan servir, en especial en els espais de participació, com ara fòrums, xats o similars. Si bé tots aquests espais estan moderats pel personal de Fàbrica 5.0: Impuls a la Innovació, únicament les persones usuàries seran responsables de no vulnerar els drets de terceres persones.

Propietat intel·lectual

Els continguts als que es poden accedir a la plataforma Fàbrica 5.0: Impuls a la Innovació, inclosos els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són susceptibles dels drets corresponents en cada cas, especialment a terceres persones que n'han autoritzat l'ús. Les persones usuàries de la plataforma la Fàbrica 5.0: Impuls a la Innovació únicament poden destinar el seu ús a la formació personal pròpia de la plataforma. Qualsevol altre ús aliè a aquestes finalitats serà responsabilitat exclusiva de la persona usuària.

Privacitat i permís d'ús

Dono el meu consentiment perquè es realitzin gravacions multimèdia (so, fotos i vídeos) en les que aparegui individualment o en grup i que podran ser utilitzades per retransmetre les sessions grupals a les quals participi, publicar les gravacions de fora restringida a la plataforma de la Fàbrica 5.0: Impuls a la Innovació al lloc https://fabrica.creaccio.cat, elaborar-ne materials de difusió pública, i elaborar memòries de justificació del programa de Fàbrica 5.0: Impuls a la Innovació.

Fiabilitat de la informació administrativa

La informació administrativa facilitada a través d'aquest web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals i dels actes que hagin de ser publicats formalment al DOGC i a altres diaris oficials, l'edició impresa dels quals és l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut.

Protecció de dades

Una galeta és un petit fitxer de text que s’emmagatzema al teu navegador quan visites una pàgina web. La seva utilitat és que el web sigui capaç de recordar la teva visita quan tornis a navegar per aquesta pàgina. Les galetes solen emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d’ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d’usuari, etc. L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut de la web al teu perfil i necessitats.

Desactivació o eliminació de galetes

En qualsevol moment podràs exercir el teu dret de desactivació o eliminació de galetes d’aquest web. Aquestes accions es realitzen de forma diferent en funció de cada navegador. Per saber més sobre la gestió de galetes, visita aboutcookies.org. Per a més details de les galetes d’anuncis i la seva gestió, visita youronlinechoices.eu (a la Unió Europea). Cal tenir en compte que la desactivació de les galetes pot limitar la funcionalitat dels llocs webs.

D'acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades de caracter personal que aportes s'incorporaran al fitxer corresponent de la plataforma https://fabrica.creaccio.cat, creat per la Fàbrica 5.0: Impuls a la Innovació, de titularitat de Creacció Agència d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement, S.L. amb finalitats de registre i gestió interna dels serveis que oferim i per informar-te dels nostres serveis. A la plataforma de la Fàbrica 5.0: Impuls a la Innovació, de Creacció, disposes d'eines per modificar directament algunes de les teves dades. En qualsevol moment pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, adreçant-te a ***.